dinsdag 7 februari 2012

Let the jetlag begin....


Zondag rond half twee in zeven haasten vertrokken na het vernemen van de afgelaste vlucht, en nu rond half vijf (dinsdag NZ time !) toegekomen in het hotel, dat is toch zo'n 39 uur onderweg geweest, en nog langer geleden dat we een bed gezien hebben.
Maar nu is er terug een bed, en het roep keihard. Daarom ga ik het niet lang meer trekken, want mijn ogen vallen onverbiddelijk dicht .
We zijn dus goed aangekomen in Auckland, en het weer is hier zo'n zonnige 22 graden.  Doet deugd om zo begin februari in bloesje en rok of hemdje en broek mét flashy zonnebril op onze neus de haven van Auckland te bekijken op zoek naar een eerste Nieuw-Zeelandse culinaire ervaring.  Tja, het is nen Italiaan geworden: niet veel andere keus dan Pizzahut, Burger King, Mc Donalds, subway en talrijke Aziatische eetgelegenheden. Hopelijk is dit geen indicatie voor de komende 4 weken. Soit..het heeft ons ondanks de vermoeidheid toch gesmaakt...laten we nu maar eerst eens terug in een deftig bed wat proberen bij te slapen. Hopelijk morgen nog goed weer, dan gaan we de stad rond wandelen (in zomerkledij én met zonnebril :-D )

1 opmerking:

  1. goeiemorgen ! wij gaan nu bijna slapen (het is momenteel nog altijd maar -8°C).
    Have a nice day !
    (ik dacht dat Nieuw-Zeeland bekend was voor zijn lamsvlees, toch ?)
    groetjes,
    w&i

    BeantwoordenVerwijderen